Home
Despre program
Iniţiatorii programului

Iniţiatorii programului

Aderrio® este un proiect realizat de ARPS (Asociaţia Română pentru Promovarea Sănătăţii) şi implementat de Totem Communication.

Asociaţia Română pentru Promovarea Sănătăţii este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, creată în decembrie 2010, cu scopul de a contribui la menţinerea şi imbunătăţirea stării de sănătate a populaţiei, prin activităţi preventive, curative şi recuperatorii. ARPS derulează programe în domeniul social si medical , intr-o nouă abordare, de integrare a tuturor activităţilor de cercetare , comunicare, preventive şi educative. Organizaţia este formata din peste 100 de membri, specialişti în domeniul ştiinţelor sociale şi al sanătăţii, majoritatea avănd o experienţă bogată în derularea de programe de cercetare si activănd în special pe bază de voluntariat.

Totem Communication este agenţie de marketing, comunicare şi cercetare dedicată sectorului farmaceutic. Compania a fost înfiinţată în 2003 şi a dezvoltat până acum un număr semnificativ de campanii de comunicare şi cercetare. Cele mai importante dintre acestea au primit prestigioase premii şi distincţii:
– 2005 – Doua premii Ad’Or pentru: cel mai bun spot TV la categoria social (campanie anti-fumat), premiul special al juriului (campanie anti-fumat) şi o nominalizare a spotului pentru cel mai bun spot TV
– 2009 – Premiul “Carol Davilla” pentru cea mai bună campanie de imagine în domeniul sănătăţii
– 2012 – Recunoaştere din partea Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii pentru contribuţia la realizarea GATS (Global Adult Tobacco Survey) în România.