Home
Despre program
Termeni și condiții

Termeni și condiții

Societatea Comerciala S.C. Totem Communication SRL, cu sediul in Bucuresti, strada Popa Soare nr 27, sector 2, CUI RO 15814821, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub nr J40/ 13710 / 2003 („Totem”),
Site – www.aderrio.ro

Acceptul dumneavoastra

Folosind si/sau vizitand site-ul www.aderrio.ro , inclusiv tot continutul disponibil de pe site , intelegeti ca acceptati automat termenii si conditiile sale de utilizare.

In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile, va rugam sa incetati imediat folosirea site-ului nostru si a informatiilor continute.

Posibilitatea de a accepta termenii de utilizare

Prin acceptarea conditiilor, afirmati fie ca aveti peste 18 ani, fie ca sunteti minor cu varsta de cel putin 13 ani si aveti consimtamantul parintelui sau al tutorelui legal pentru a accepta termenii si conditiile.

Deasemenea, afirmati ca sunteti in masura si capabil sa intelegeti termenii, conditiile, obligatiile, afirmatiile, reprezentarile si garantiile stabilite mai jos si ca va obligati le respectati.

Site-ul Aderrio®

Termenii si conditiile sunt aplicabile in cazul tuturor utilizatorilor site-ului. www.aderrio.ro poate contine linkuri spre alte site-uri, care nu sunt proprietatea sau nu sunt sub controlul S.C. Totem Communication SRL www.aderrio.ro nu are control si nu-si asuma responsabilitatea pentru continutul, politica sau practicile oricarui alt site.

Prin utilizarea www.aderrio.ro , dumneavoastra absolviti in mod explicit S.C. Totem Communication SRL de orice responsabilitate ce ar rezulta din utilizarea dvs. a unui alt site.

Ca urmare, va recomandam sa cititi termenii si conditiile pentru fiecare dintre siteurile pe care le vizitati, atunci cand parasiti site ul www.aderrio.ro

Accesul pe site

A. S.C. Totem Communication SRL va garanteaza permisiunea de a utiliza acest site prin respectarea urmatorilor termeni de utilizare ai site-ului :

1. site-ul www.aderrio.ro se va utiliza doar in interes personal si noncomercial;
2. nu veti copia sau distribui nici o parte din acest site in nici un fel de mediu, fara a obtine in prealabil o autorizatie scrisa de la S.C. Totem Communication SRL;
3. nu veti modifica nici o parte din acest site in afara de ceea ce este necesar, la
modul rezonabil, pentru utilizarea corespunzatoare a site ului cu scopul in care a fost creat;
4. veti respecta termenii si conditiile site-ului.

B. Pentru a accesa anumite elemente ale acestui site, puteti avea nevoie intr-un moment sau altul sa va creati un cont si o parola . Aderrio® nu ofera optiunea acesarii contului unui alt utilizator. Pentru crearea contului, trebuie sa oferiti informatii complete. Dumneavoastra sunteti unic raspunzator de activitatea ce are loc in cadrul contului dvs. si trebuie sa pastrati securitatea parolei contului dvs.

Sunteti obligati sa anuntati imediat administratorul siteului in cazul in care securitatea contului dvs. este compromisa sau contul este utilizat neautorizat de catre altcineva.

Chiar daca S.C. Totem Communication SRL nu este responsabila pentru daunele cauzate de utilizarea neautorizata a contului, dumneavoastra ati putea fi raspunzator de daunele cauzate site-ului www.aderrio.ro sau a altor siteuri prin utilizarea neautorizata a contului dvs.

C. Sunteti de acord sa nu folositi nici un sistem automat, care acceseaza siteul intr-o maniera care trimite mai multe mesaje de cereri siteului www.aderrio.ro .

Drepturile de proprietate intelectuale

Continutul www.aderrio.ro va este oferit numai in scop informational si pentru uz personal si nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, transmis, expus, vandut, licentiat cu alte scopuri si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate.

S.C. Totem Communication SRL isi rezerva toate drepturile pentru www.aderrio.ro si pentru continutul acestuia.

Sunteti de acord a nu va angaja in utilizarea, copierea sau distribuirea materialelor postate unei terte parti, in interes comercial.

In cazul in care tipariti sau descarcati o copie a continutului pentru uz personal, trebuie sa detineti toate drepturile de autor sau acordul prealabil al S.C. Totem Communication SRL.
Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Declaratie de garantie

Prin utilizarea www.aderrio.ro , sunteti de acord sa va asumati orice risc.

In masura legii, toti angajatii si administratorii S.C. Totem Communication SRL declara toate garantiile , exprese sau implicite, in legatura cu site-ul www.aderrio.ro si folosirea acestuia.

S.C. Totem Communication SRL nu ofera nici o garantie sau reprezentare privind acuratetea sau gradul de complexitate al site-ului Aderrio® si nici a site-urilor conexe.

S.C. Totem Communication SRL si angajatii si administratorii sai nu-si asuma nici o responsabilitate pentru orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale punitive sau de consecinta care pot rezulta sau fi asociate cu:

1. eventuale erori sau lipsa de acuratete a continutului www.aderrio.ro
2. vatamare corporala sau a proprietatii, de orice natura, rezultand din accesul dvs, la site-ul si serviciile noastre
3. orice acces neautorizat la serverele noastre securizate si / sau orice si toate datele personale stocate in acestea
4. orice intrerupere sau stopare a transmisiilor dinspre sau catre www.aderrio.ro
5. orice virusi , troieni sau erori care pot fi transmise catre sau prin site-ul nostru de catre o terta parte
6. orice erori sau omisiuni in continutul www.aderrio.ro sau pentru orice pierdere sau stricaciune de orice fel, aparuta ca rezultat al folosintei oricarui continut postat , transmis prin emeil sau oricum altfel facut disponibil prin site-ul www.aderrio.ro

S.C. Totem Communication SRL nu garanteaza si nici nu-si asuma responsabilitatea pentru orice produs sau serviciu publicat sau oferit de catre o terta parte prin site-ul www.aderrio.rosau orice site cu hiperlink sau aparut in orice banner sau alt fel de publicitate, si nici nu va fi parte la sau in orice alt fel responsabil pentru monitorizarea oricaror tranzactii dintre dvs si o terta parte ofertanta de produse sau servicii.

Limitarea raspunderii se va aplica in masura permisa de lege in jurusdictia aplicabila. Ati luat la cunostinta cu specificitate ca S.C. Totem Communication SRL nu va fi pasibil pentru publicarile utilizatorilor sau de comportamentul defaimator, ofensator sau ilegal al oricarei terte parti si ca riscul de daune din partea acestora il suportati doar dumneavoastra.

Site-ul este oferit si administrat de catre S.C. Totem Communication SRL, organizata in baza legilor din Romania.

S.C. Totem Communication SRL, nu afirma ca site-ul www.aderrio.ro este potrivit sau disponibil pentru folosinta in alte locatii. Cei ce acceseaza sau folosesc site-ul www.aderrio.ro din alte jurisdictii, sunt responsabili in conditiile legii locale.

In cazul incalcarii garantiilor mai sus mentionate, veti despagubi integral S.C. Totem Communication SRL pentru oricare si toate actiunile, pretentiile, cererile, costurile directe, taxele, procedurile si cheltuielile, in final stabilite printr-un ordin/decizie a instantei in sarcina S.C. Totem Communication SRL, care rezulta din sau in legatura cu sau suportate datorita incalcarii sau presupusei incalcari a acestor drepturi prin utilizarea de catre www.aderrio.ro a oricaror informatii sau materiale postate potrivit termenilor si conditiilor de utilizare.

Exceptii de la penalitati

Sunteti de acord sa aparati, sa exceptati de la penalitati si sa tineti S.C. Totem Communication SRL, firma mama,administratorii, angajatii , nevinovati de si impotriva oricaror si tuturor daunelor obligatiilor, pierderilor, pasibilitatilor, costurilor sau datoriilor cererilor (incluzand dar nelimitandu-se la onorariile avocatilor) izvorand din:

1. folosinta si accesul dvs la siteul www.aderrio.ro
2. violarea din partea dvs a oricaror termeni din acesti Termeni de utilizare
3. violarea de catre dvs a oricaror drepturi a unei parti terte incluzand fara limitare orice drept de proprietate intelectuala, proprietate, sau provat; sau
4. orice sustinere ca una dintre postarile utilizatorilor a cauzat daune unei terte parti.

Aceasta obligatie de aparare si exceptii de la penalitati vor completa acesti Termeni de utilizare si folosinta dvs a siteu-ului www.aderrio.ro