Home
Events
Concurs Stene Edgar 2016

Detalii Eveniment

  • Concurs Stene Edgar 2016
  • Londra
  • Marea Britanie

Concurs Stene Edgar 2016

Premierea pe 8 iunie 2016 la deschiderea sesiunii plenare a Congresului  European de Reumatologie

Adresa:  Londra, UK

În fiecare an, EULAR și Comitetul permanent al PARE oferă Premiul Stene Edgar pentru cel mai bun eseu pe un subiect stabilit anterior. Câștigătorul primește un premiu în bani, în valoare de 1.000 de euro. Premiul  pentru ediția din 2016 va fi acordat la deschiderea sesiunii plenare a Congresului  European de Reumatologie de la Londra, în 8 iunie. Următorii clasați, câștigătorii de pe locurile II și III, primesc premii în valoare de 700 euro și respectiv 300 euro.

Subiectul propus pentru această ediție:”Condiții de viață cu o boală reumatică sau musculo-scheletală: Cum mi-am luat măsuri pentru a mă bucura de viață din plin”.

Organizațiile naționale ale pacienților cu artrită / reumatism, membre EULAR  sunt invitate să participe la concurs. Eseurile pot fi scrise în orice limbă națională și nu trebuie să depășească două pagini dactilografiate. Persoanele care sunt profesional legate de reumatologie sunt excluse din concurs. Termenul limită pentru aplicații este: 31 decembrie 2015. După ce se stabilește cel mai bun eseu la nivel național, urmează ca juriul ales de Comitetul permanent PARE să stabilească câștigătorii la nivel european.

În ultimii 3 ani, câștigătoarele Premiului Stene au fost paciente din Danemarca: Charlotte Secher Jensen (2015), Marinka Stein Due Sørensen (2014) și Mette Toft (2013).

Mai multe detalii legate de concurs și regulamentul acestuia puteți găsi aici http://www.eular.org/pare_stene_prize.cfm